Blog

Een jaartje eerder stoppen met werken is voor jou wel mogelijk!

7 november 2018 • Leefstijl

Eerder stoppen met werken of een paar dagen minder werken in de laatste jaren van je carrière. Beiden 80% werken om zodoende meer tijd over te houden voor de leuke zaken in het leven. Tijdelijk er tussenuit om een studie op te pakken of om die droomreis te maken. Kan dat allemaal?

De AOW-leeftijd schuift immers verder op, de pensioendatum schuift verder op, de pensioenen worden niet meer geïndexeerd en tenslotte wordt de gegarandeerde pensioenuitkering binnenkort vrijwel zeker vervangen door een “verwacht” bedrag. En dat kan lager uitvallen dan je verwacht had.

Daarnaast levert het spaargeld niets op. En toch is er veel mogelijk, mits je tijdig een plan maakt: een financieel plan! Neem zelf de verantwoordelijkheid voor je financiële gezondheid. Dat wordt in de huidige samenleving namelijk steeds meer van je verwacht. Ik help je graag het leven te kunnen leiden dat je graag wilt leiden. Kom snel in actie dan is er veel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met me op om onder het genot van een kop koffie te bespreken wat je wensen zijn en wat ik daarin kan betekenen. Ik help je graag! (06-40669342)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu Title
Spring naar toolbar