Over mij

08072016 Schweitzer - 32622-smallRonald Schweitzer

Eigenaar / adviseur hypotheken, vermogensplanning en financiële planning

Ik adviseer en help particulieren en ondernemers bij het regelen van hun hypotheek, krediet, vermogensplanning en totale financiële planning en alles wat daarmee samenhangt.

Welkom op mijn site! Mijn naam is Ronald Schweitzer. Ik stel me graag aan u voor.

Opleiding/ervaring

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de HEAO ben ik in 1992 begonnen op de afdeling levensverzekeringen van Hooge Huys in Alkmaar. Na het afronden van diverse opleidingen en het invullen van verschillende functies heb ik in 2000 de overstap gemaakt naar het intermediair. Ik heb als financieel adviseur / planner gewerkt bij Wagner & Partners, Quality Planning, Fortucon en Lands Advies. Ik heb dus een rijke en brede ervaring in de financiële wereld. Ik ben goed opgeleid, deskundig en ik heb een duidelijke mening.

Zelfstandig ondernemer

In 2016 heb ik de stap gewaagd en ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Mijn droom kwam uit! Ik geniet ervan cliënten inzicht te geven in hun financiële leven en te zorgen dat ze grip houden op hun financiële leven. Geld krijgt pas echt waarde als het je de mogelijkheid geeft te leven zoals je dat wilt.

Mijn leven

Naast mijn werk zijn mijn passies reizen, fietsen en schaatsen op natuurijs. Daarnaast wandel ik veel en ga ik graag naar het theater.

Mijn toekomst

Ik wil graag dit mooie vak nog lang uitoefenen. Ik volg daarom geregeld cursussen en opleidingen om me verder te ontwikkelen. Ik wil graag een portefeuille opbouwen met leuke cliënten die duidelijkheid willen over hun financiële toekomst. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Menu Title
Spring naar toolbar