Waarom Schweitzer Financieel Advies

Waarom Schweitzer Financieel Advies “anders” is?

Ik luister naar u! Ik wil graag met cliënten omgaan zoals ik ook met mijn eigen financiële leven omga: zorgvuldig, betrokken, deskundig en bestendig. Ik kies voor een lange financiële planningsrelatie met een beperkte groep cliënten. Dan moet je wel bij elkaar passen. Daarom beginnen we eerst met een uitgebreide wederzijdse kennismaking en inventarisatie voordat we over uw geld praten. Als u cliënt wordt van Schweitzer Financieel Advies, dan bent u verzekerd van de toewijding van een betrokken en deskundig persoon die de beschikking heeft over de modernste processen en instrumenten om uw financiële plan niet alleen in kaart te brengen, maar ook op de juiste koers te houden. In goede en minder goede tijden.

Onderstaande factoren onderscheiden de diensten van Schweitzer Financieel Advies van anderen:

  • Relatie gedreven
    Schweitzer Financieel Advies is gericht op een lange samenwerking met een beperkte groep van klanten en is niet gericht op eenmalige verkoop van financiële producten of diensten.
  • Diensten op basis van een vaste jaarlijkse vergoeding
    Schweitzer Financieel Advies is er op gebrand om een onpartijdige financiële levensplanning te leveren door een vaste vergoeding te rekenen voor de diensten. Het “verkopen” van producten staat een onafhankelijke samenwerking in de weg. Het aanschaffen van een financieel product is niet altijd de beste oplossing. Misschien is de beste oplossing het aflossen van een stuk schuld in plaats van verdere financiële verplichtingen aan te gaan. Schweitzer Financieel Advies vertelt u graag de waarheid over uw geld! Schweitzer Financieel Advies heeft een heldere en simpele wijze van beloning: een vaste jaarlijkse vergoeding voor uw begeleiding.
  • Professioneel Netwerk
    Schweitzer Financieel Advies wil u helpen in alle aspecten van uw financiële huishouding. Daarin werk ik samen met andere gespecialiseerde financiële professionals als vermogensbeheerders, notarissen en accountants.
Menu Title
Spring naar toolbar