Uw vragen

Iedereen maakt zich wel eens druk over zijn financiën.
De volgende vragen kunnen u bezighouden:

 • Kan ik mijn financiën weer op orde krijgen?
 • Kan ik zo blijven leven zonder dat het geld ‘op’ is?
 • Kan ik me überhaupt permitteren om te stoppen met werken?
 • Hebben we genoeg geld om onze kinderen te laten studeren?
 • Kan ik het me veroorloven om minder te gaan werken?
 • Kunnen we onze levensstandaard handhaven als we met pensioen gaan?
 • Wat zijn de consequenties als de hypotheekaftrek verdwijnt?
 • Moet ik mijn hypotheek helemaal aflossen?
 • Welke hypotheekvorm past het beste bij me?
 • Moet ik mijn hypotheek oversluiten?
 • Kan ik mijn droomhuis kopen?
 • Wie betaalt onze zorg als we ouder worden?
 • Wie kan ik vertrouwen om me door deze gecompliceerde vraagstukken heen te loodsen?

Om antwoord te krijgen op deze vragen, is het heel rustgevend als u inzicht heeft in uw financiële situatie. Schweitzer Financieel Advies helpt u graag dit inzicht te creëren. Op basis van uw persoonlijke doelen en levenssituatie stel ik een plan op zodat u op koers blijft om uw doelen te behalen. Bovendien helpt u dit om de juiste keuzes te maken, nu en in de toekomst.

Menu Title
Spring naar toolbar