Referenties

Sinds 15 jaar laten wij ons tot grote tevredenheid bij onze financiële planning adviseren door Ronald Schweitzer. Zijn gedegen adviezen, zijn gedetailleerde begeleiding en zijn proactieve handelen wekken al jaren vertrouwen en wij hebben dan ook al meerdere familieleden, vrienden en kennissen naar hem verwezen. Ook van hen horen wij over de samenwerking niets dan goeds. Wij weten ons bij hem – met onze pensionering in zicht – in goede handen.

Hans en Janny van der Esch

Ik wil me niet aan een bank binden. Schweitzer Financieel Advies is onafhankelijk en dat vind ik heel belangrijk. Heel prettig ook als je samen een financieel plan opstelt. Ik heb gekozen voor een serviceplan met een jaarlijks gesprek. Tijdens deze jaarlijkse gesprekken met Ronald Schweitzer passeert van alles de revue. De veranderde fiscale wetgeving, eventuele aanpassing van polissen, het afbouwen van risico’s in de vermogensopbouw, wijzigingen in de privésituatie die impact hebben op de financiële huishouding. Zo stapte mijn partner uit een vennootschap voor een betrekking in loondienst , een beslissing die ons financiële huishouden beïnvloedt. Hoe zorg je dat je het kapitaal uit de maatschap verstandig aanwendt? We hadden bijvoorbeeld een aantal koopsompolissen  Dan bespreken we met Ronald wat wijs is : uitkeren of voortzetten. Ik ben redelijk financieel onderlegd en houd het financiële nieuws goed bij, maar soms zijn zaken zo specifiek en complex dat het heel prettig is om door een expert op professionele wijze te worden begeleid. Ik kan altijd bellen. Bouwen en vertrouwen, dat is het motto van onze langdurige ( > 15 jaar ) financiële adviesrelatie.

Johan van P.

Door de terugtredende overheid verandert onze verzorgingsstaat stevig. Meer en meer word je gedwongen je eigen financiële zaken zelf te regelen. Dat was voor mij de reden op zoek te gaan naar een financieel adviseur die mij deskundige – onafhankelijke – adviezen kan geven op het gebied van hypotheek, levensverzekeringen, beleggingen en pensioenvoorzieningen. Via mond op mond reclame ben ik, een aantal jaren geleden, bij Ronald Schweitzer terecht gekomen en daar heb ik gen seconde spijt van. Als financieel vraagbaak kan je altijd bij hem terecht. Ook het sparren in het jaarlijkse financieel overleg, waar een aantal uren voor wordt uitgetrokken, geeft veel inzicht bij het maken van de juiste keuze. Het is prettig als iemand die verstand van financiële zaken heeft, over je schouder meekijkt, meedenkt en terughoudend adviseert. Als consument/klant maak je altijd nog zelf de keuze en zo stelt Ronald zich ook op. Tot nu toe heeft het mij geld en kennis opgeleverd en dat was en is het mij dubbel en dwars waard!

Ron van der Veldt

Menu Title
Spring naar toolbar